Live stream underwater webcams-2

Welk zeeleven wordt gevonden 34 mijl uit de kust van North Carolina? Kijk live en kom meer te weten over de haaien die in deze wateren verblijven op Explore.org @ https://goo.gl/dZ8Uc5
Bekijk dit onderwaterzicht van Manitoba's Churchill River Estuary, waar elke zomer duizenden beloega's komen. Ontdek de beste tijd om live te kijken en leer meer over beluga's op Explore.org @ https://goo.gl/oiEI9a
Stream sinds 3 aug 2020 Je bekijkt live beelden van onder de toren op ongeveer 34 mijl zeewaarts van Cape Fear, North Carolina. De toren is een offshore lichtmast gebouwd in 1964 om schepen te waarschuwen dat ze ondiepe scholen naderden, met diepten van slechts 35 tot 50 voet. Dit gevaar voor schepen zorgde ervoor dat de scholen, die zich uitstrekken van Frying Pan Shoals North tot de Outer Banks, bekend werden als het kerkhof van de Atlantische Oceaan.
Deze onderwatercamera duikt in Homosassa Springs om een raam te openen naar het kristalheldere water van Florida, waar het meest geliefde waterzoogdier van Florida, de West-Indische lamantijn, zwemt met een jubileum van vissen door kristalhelder water.
Bekijk het onderwaterleven op onze onderwatercamera's, live streaming vanaf de zuidkust van Utila, Honduras aan de rand van het Meso-Amerikaanse rif. 6 van onze camera's bevinden zich aan het einde van ons 175 ft-dok en bieden een 210 graden uitzicht op de omliggende oceaan, en 1 is 400 + voet van de kust op een zeewering die 120 voet naar beneden valt. We hebben haaien, adelaarsroggen, roggen, octopus, inktvis, murenen, krabben en veel andere Caribische rifvissen op camera gevangen. Op een dag zagen we zelfs een zeekoe.