Live stream underwater webcams-1

Florida: Ontdek het rif door de ogen van Coral Cam! Deze levende onderwater coral cam is van een koraalrif in het John Pennekamp Coral Reef State Park in Key Largo, Florida.
Florida: De Coral City Camera is een onderwatercamera die live wordt gestreamd vanuit een stedelijke rifomgeving in Miami, Florida. Het is gelegen langs de kustlijn aan de oostkant van PortMiami in ongeveer 9 '(3m) water.
Florida: Welkom bij Spinner the Sea Cam's geweldige uitzicht op de Deerfield Beach onderwatercamera in Zuid-Florida.
Frans-Polynesië: Coral Gardeners. Ons project is in 2017 ontstaan in Mo'orea, het zustereiland Tahiti, in Frans-Polynesië. We begonnen als een kleine groep eilandkinderen die getuige waren van de snelle degradatie van ons lokale rif en besloten om in actie te komen. Vanaf ons bescheiden begin zijn we vandaag uitgegroeid tot een internationaal collectief van pleitbezorgers, wetenschappers, ingenieurs en makers die vastbesloten zijn om een revolutie teweeg te brengen in het behoud van de oceaan en een wereldwijde beweging te creëren om het rif te redden.

Canada: Live stream vanaf 19 jan 2019 Zie zelf hoe het eruit ziet wanneer de orka's in de Johnstone Strait in British Columbia deelnemen aan het unieke gedrag dat 'beach rubbing' wordt genoemd. Kijk live en leer meer over orka's op Explore.org