Duiken en overnachten

Net over de Nederlandse grens bij Groningen. Naast onze Nederlandse duikschool in Neudersum hebben wij een Bed & Breakfast, waar bezoekende duikers en niet-duikers kunnen overnachten. Wij hebben slaapgelegenheid van 1 tot 10 personen.

Overnachten op basis van bed & breakfast kost 35 euro per persoon per nacht. (op basis van 2 personen per kamer en minimaal 2 nachten). Bij 1 overnachting is het 45 euro pp.

Als sportduiker kun je bij ons in de omgeving, in voor jou onbekende en rustige duikstekken een paar leuke duiken maken. Speciaal voor de mensen die bij ons komen duiken; alleen, samen met een buddy of in verenigingsverband  hebben wij een informatiemap met meerdere beschreven locaties in de omgeving waar gedoken kan worden.

Tevens kun je bij ons je fles vullen, je duikspullen spoelen, gezellig BBQ-en  en après-duiken aan de Aqua Love bar.

Besluit je bij op bezoek te komen, helpen wij jou graag met het maken van een dagindeling en doen voor je de aanmeldingen voor het duiken, indien van toepassing. Onderaan vind je informatie over een paar van deze duikstekken bij ons in de buurt.

Ook voor niet-duikers is bij ons in de omgeving van alles te doen.

Kijk hieronder op de kalender voor de nog beschikbare periodes, of kijk op de Aqua Love Facebook pagina

Bekende duikstekken in onze omgeving zijn:

Wanneer je bij ons komt duiken krijg je de meest recente informatie over de duikstekken mee, inclusief een nood-actieplan. Vooraf aan iedere duik krijg je ook nog een briefing.

Informatie over de diverse duikstekken kun je ook bij ons ophalen. Openingstijden: zie vulstation.

Hier vind je de Flyer van 2020 met alle details over Duiken en overnachten in Emsland(DE)

Hoe kun je het beste reserveren:

  1.  Kies een vrije periode en vraag via de mail een optie aan van 14 dagen, zodat je deze periode kunt benutten om e.e.a. af te spreken met je duikbuddy's.
  2.  Neem weer contact op om definitief af te spreken en de rest volgt vanzelf. Alles doen we in overleg.

Beschikbaarheid 2020:

2020 (week 14 t/m 43)
Kijk op deze recente kalender 2019 voor beschikbare periodes. Wij hebben wij ruimte beschikbaar tot maximaal 4 personen.

2020 (week 44 t/m 53)
Voor beschikbare periodes, neem even contact met ons op. In deze periode hebben wij ruimte beschikbaar tot maximaal 4 personen.

Beschikbaarheid 2021:

2021 (week 1 t/m 12)  Voor beschikbare periodes, neem even contact met ons op. In deze periode hebben wij ruimte beschikbaar tot maximaal 4 personen.

2021 (week 13 t/m 43)
Kijk op deze recente kalender 2019 voor beschikbare periodes. Wij hebben wij ruimte beschikbaar tot maximaal 6 of 10 personen.

2021 (week 44 t/m 52)
Voor beschikbare periodes, neem even contact met ons op. In deze periode hebben wij ruimte beschikbaar tot maximaal 4 personen.